För ibland så får man faktiskt vara lite hög (på livet)

Skulle vilja sammanfatta helgen som galen, knäpp och lite otursfylld, men alltid med ett skratt medföljande till allting.
Har haft det riktigt roligt, även att jag inte riktigt gjort något speciellt.

Fredags blev det utgång med Martta och gänget i Hamilton och jisses vilken kväll... Riktigt kul och galet och annorlunda! Men mest kul.
Dagen efter så hämtade Johanna upp mig I Tron (eftersom bussarna tydligen bestämde sig för att inte låta mig åka tillbaka till Cambridge) och sedan åkte vi hem till mig så jag kunde byta om och packa lite, sedan drog vi oss mot Taupo.
Gjorde väl inget speciellt i Taupo men ändå så hände det en massa! Tror bland annat att jag halvt om halvt brytit min tå, våran bil stendog på parkeringen utanför bion (tack och lov för dessa underbara kiwisar) och vi blev utelåsta från vårt hostel klockan elva på kvällen.. Eller ja, kan väl kanske inte kalla det utelåsta eftersom det tydligen bara var vi som var lite korkade, men vi fick oss ett gott skratt när vi väl lyckades komma in sisådär tjugo minuter senare. 

Gissar på att ingenting låter speciellt spännande, eller knäppt, eller kul för er, men det kan jag lova att allt var. Borde ha träningsvärk i magen så mycket jag skrattat denna helgen.

Tänkte summera detta med ett par bilder för er som vanligt:)

Förresten kära familj, vänner och främlingar(?), kommentera för tusan! Vill ju veta vad ni tycker och känner om mina kanske helt onödiga inlägg! Så länge ni inte vill få mig att må dåligt haha, det tycker jag inte om... ;)

  Utsikt från trädgården:)Taupo Vårt temporära kylskåpTog en fika på Starbucks och upptäckte att de faktiskt har bryggkaffe, ni kan ju ana hur lycklig jag blev! Första koppen av riktigt kaffe på över tre månader. Lovely!

Beach Mt Maunganui och Blue Springs

Äntligen är min blogg och jag kompisar igen! Trodde han/hon/den/det var lite sur på mig efter att ha vägrat låta mig lägga upp bilder på cirka fem dagar nu.. Men nu gick det alltså tillslut!:) Så här får ni bilderna jag utlovade från förra inlägget, bilder från Mt Maunganui beach och bilder från Blue Springs.
Enjoy!:)

 
 
 
 
 
 
 
 

Välkommen vår!!!

Som ni förstår av rubriken så har det äntligen, ÄNTLIGEN börjat bli vår här! Som jag har längtat efter att ha haft vinter sedan typ november förra året... Inte för att det har varit minusgrader här varje dag, men det har inte precis vart shortsväder. Until now då. Har kunnat vara ute i klänning/short och linne cirka tre dagar nu. Har till och med lyckats få lite bränna!
Man måste dock vara väldigt försiktig här borta eftersom det är så annorlunda med solen och så här, även att det känns lika varmt. Enligt Elli så är ozonhålet precis ovanför Nya Zeeland och att det är därför så många härikring har hudcancer. Vet inte riktigt om jag tror på det där, men för att vara på den säkra sidan så slabbar jag in mig med solkräm varje gång jag är ute och solar. Gör nog mamma glad skulle jag tro;)

 

Sedan sist så har jag inte hunnit med så mycket spännande, vart en lugn helg faktiskt. Jag var ute I Cambridge igen i fredags och sedan på lördagen så var jag på bio med Johanna, vi såg "The Mortal Instruments- city of bones". Är ju lite geek av mig ibland så tyckte faktiskt den var riktigt bra!:) När jag kom hem från bion så var grillfesten här hemma redan igång, ca 15-20 vuxna och ungefär lika många barn. Ljudnivån kan ni ju tänka er, men var trevligt ändå. Det var dessa två dagar som vädret varit helt underbart på (som en riktigt varm sommardag i Sverige), så självklart trodde jag och Elli att det skulle vara likadant på söndagen. Vi bestämde oss därför att åka till en av nordöns finaste stränder, den vid Mount Manganui. Tar cirka en timme dit och när vi väl var där så regnade det. Just our luck. Var ganska molnigt och lite småkyligt men fick oss lite sol ibland i alla fall, så åkte inte dit helt i onödan!

Resten av veckan nu har jag jobbat, lite olika tider ibland än vanligt, så hade lite ledigt i tisdags med. Då passade jag och Elli på att åka till Blue Springs. Väldigt vackert och underbart väder igen!

Ja som sagt, inte så spännande saker att uppdatera er med, men kan ju inte leka superhjälte varje vecka.. ;)

Nu är det helg igen, härligt! Så idag har jag bjudit över lite vänner hit (har huset nästan för mig själv), och på lördag ska jag på rugby match. Jag vet, jag vet, ni tror jag skämtar. Jag har ju alltid varit så intresserad av sport... MEN ser faktiskt fram emot denna matchen, rugby är väldigt stort här och det är nationallaget All Blacks som ska spela, så kommer nog bli grymt kul. Gissar på att stämningen är ganska härlig också.

Skulle ha infogat bilder till er med, men min blogg hatar tydligen mig, försökt cirka hundra gånger sedan igår, men går icke. Får vänta till någon teknikkunnig människa kan hjälpa mig. Så ni får helt enkelt visualisera er vacker natur och solsken. Typ.

Hoppas ni alla får en riktigt trevlig helg!:)

Puss&kram skumbanan

Cheers

 
 
 
 

louisesadventure.blogg.se

Hejsan! Jag heter Louise och är 21 år gammal. Jag befinner mig just nu på andra sidan jorden för att förverkliga min dröm som au-pair. Min bostadsplats för det närmsta året är alltså i Nya Zeeland och det är på denna bloggen som jag kommer att skriva om vad som händer i mitt liv när jag är här, upp och ner från er där hemma.

RSS 2.0